Penta-C Management

drs. Jacob Remijnse

Jacob Remijnse is een ervaren bedrijfseconoom. Zijn karakter kenmerkt zich als dat van een “bruggenbouwer” met een slagvaardige en doelgerichte benadering. Veel energie en grote mate van stressbestendigheid. Na gefunctioneerd te hebben op Directie en RvB niveau in het bedrijfsleven is de overstap gemaakt naar interim management en projectmanagement. De afgelopen jaren actief geweest in diverse sectoren en branches. Combineert op creatieve wijze, diplomatie en integriteit en een groot gevoel voor geschreven en ongeschreven verhoudingen. Functioneert het liefst in de buurt van de werkvloer en is prima in staat om individuen en groepen te inspireren en te stimuleren om zo de beoogde doelen te realiseren. Bij voorkeur complexe verbeter en veranderprocessen. Meer informatie

Dennis Smith

Dennis is een geroutineerd financieel manager met een brede ervaring en een natuurlijke stijl van leiding.Ook in diverse ict diciplines is hij zeer bekwaam.Hij heeft zijn sporen verdiend in diverse management en directie functies en heeft in 2002 de stap gemaakt om voor zichzelf te beginnen. Cijfers fascineren hem bovenmatig en hij is zeer ervaren in het vinden van praktijkgerichte oplossingen en verandertrajecten die hij stapsgewijs realiseert waarbij hij overtuigend en coachend te werk gaat. Door het samenspel van financiën en ict is Dennis zeer breed inzetbaar bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hij legt een fundament van kwaliteit waarop hij bouwt met zijn jarenlange kennis van financiën en ict. Meer informatie

drs. Esther Janssen

Esther Janssen is een allround internationale professional. Creatieve communicator met
oog op de bal. Ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van internationale overheid- en
bedrijfsrelaties, onder meer voor de ministeries van Economische en Buitenlandse Zaken en
met een speciale focus op EU/China. Wereldwijd inzetbaar voor positionering en
organisatiecultuur vraagstukken. Zij runt tevens training en consultancy bureau Culture-Inc. gespecialiseerd in crossculturele management en communicatie oplossingen.
Meer informatie

Siebe Terband

Siebe Terband is een expert op het gebied van internationale hospitality. Creativiteit en conceptontwikkeling behoren tot zijn werkveld.
Ruim 40 jaar ervaring in de internationale evenementenwereld en VIP & Business catering voor het internationale bedrijfsleven, spraakmakende sportevenementen, overheid en Koninklijk Huis, onder meer Euro 2000, World Expo’s, Olympic Wintergames Nagano, WC’s Hockey, Euro Summits, staatsbezoeken aan NL en het huwelijk van ZKH Prins Willem Alexander en Mevrouw Maxima Zorreguieta, altijd met een speciale focus op hospitality experience. Ruime ervaring in cross-cultureel management, dus Wereldwijd inzetbaar voor internationale hospitality en cateringvraagstukken. Hij is ook parttime verbonden als docent aan de Eurocollege University, waar hij colleges geeft in Hospitality Experience en International Hotelmanagement en Development.
Meer informatie